cratitadaniela.blogspot.ro Web analytics

MENIU

De ce imi doresc un Evolio xWatch?


   Rolex?Omega?Seiko?Breitling?Hamilton?

   Mereu am fost pasionata de cinematografie!Sa fiu scenarista de film...sa fac o noua adaptare a zilelor noastre a seriei James Bond.Cu siguranta celebra scena din Casino Royale dintre Vesper Lynd si James Bond ,unde ceasurile vin in prim plan,ar fi urmatoarea:


"Vesper Lynd: Rolex?
             James Bond: Evolio xWatch.
                                  Vesper Lynd: Beautiful. Now, having just met you, I wouldn't go as far as calling you a cold-hearted bastard..."

   Agentul 007 care a purtat de-a lungul timpului mai multe marci de ceasuri cu siguranta ar fi acceptat ca in noua ecranizare sa poarte un Evolio xWatch.


   Evolio unul dintre principalii jucători de pe piaţa locală de IT&C, a lansat primului smartwatch sub brand românesc care porta numele X-watch şi are, pe lângă funcţiile clasice de monitorizare a efortului fizic şi aplicaţiile de fitness, şi funcţii de control a smartphone-ului şi localizarea acestuia.
   Ceasul dispune de un display IPS de 1.22" FQVGA 240*204 pixeli şi poate fi folosit atât pentru convorbiri telefonice cât şi pentru transmiterea de mesaje text predefinite, fără a fi nevoie de a scoate smartphone-ul din buzunar sau geantă.
   Dispozitivul oferă posibilității de monitorizare a pulsului, numărare a pașilor, precum și monitorizarea exercițiilor fizice și a caloriilor consumate, prin intermediul aplicației Fitness Manager.


   Evolio X-watch este compatibil atât cu telefoanele inteligente și cu tablete care operează pe sistemul Android, începând de la versiunea 4.3 și cele ulterioare, dar și cu dispozitivele cu sistem de operare iOS: iPhone și iPad. Dispozitivul X-watch are o baterie de 230 mAh și ruleaza sistemul de operare Android cu o interfață modificată.


   x-Watch notifică utilizatorul în privinţa mesajelor primite, permiţând citirea acestora şi trimiterea unor răspunsuri predefinite, toate acestea direct de pe ecranul ceasului.

   x-Watch dispune de organizer digital cu funcţie „reminder” şi functie antifurt, avertizându-ne când ne-am depărtat cu mai mult de 15 m de smartphone-ul cu care suntem conectatati.


   Ceasul are o autonomie de 2 până la 5 zile de funcţionare şi poate fi customizat prin alegerea unui ecran şi a temei preferate. Are un diametru de 46.5mm si o greutate de 50 grame.


   Preţul recomandat de vânzare este de 399 de lei, dar în perioada de precomandă care va incepe 1 octombrie 2015 x-Watch poate fi achiziţionat la 249 de lei de pe site-ul www.evolioshop.com/ro.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © Daniela la cratita...