MENIU

Noodles rice

Stiati ca?

   Pastele de orez au mai puține calorii, sunt mult mai ușor digerabil , nu au gluten și de altfel nici un fel de alergeni si au mai puține zaharuri naturale.



Tehnica de gătire: 
   Pastele de orez implică o tehnica de gătire diferita de cea cu care se gatesc pastele de grau; tehnica cere atentie, caci este usor ca pastele de orez sa fie gatite prea mult si sa devina gelatinoase. 
    Pentru a obtine rezultate excelente trebuie urmati urmatorii pasi:
1. Umpleti o oala cu apa si puneti-o pe flacara mare.
2. Adaugati 2 linguri de ulei si 1 lingurita de sare.
3. Dati lichidul in clocot.
4. Adaugati 500 g de paste de orez.
5. Amestecati imediat, separand pastele in apa. Daca nu faceti acest lucru, pastele se pot lipi una de alta.
6. Amestecati pastele constant, cat timp apa se indreapta catre punctul de fierbere.
7. Micsorati flacara si acoperiti oala cu un capac. Amestecati la fiecare 30 de secunde, pentru a va asigura ca pastele nu se lipesc unele de altele.
8. Verificati pastele dupa ce au fiert 2 minute, la flacara mica. Gustati pastele la fiecare minut dupa aceasta perioada.
9. Luati oala de pe foc si scurgeti pastele, atunci cand sunt facute dupa gustul dvs. Pastele se scurg imediat, caci daca sunt lasata in continuare in apa fierbinte, chiar si numai 30 de secunde, se vor supra-gati.
   Reteta recomandata: PASTE CHINEZESTI CU PUI SI LEGUME.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © Daniela la cratita...