cratitadaniela.blogspot.ro Web analytics

MENIU

De Craciun sa fim mai buni!

CRISTIAN VREA SA-L INTALNEASCA PE MOS CRACIUN!


    Daca unii copii isi doresc de Craciun sa primesca jucarii,dulciuri si hainute, unii dintre ei isi doresc sa vada pentru prima data culoarea cerului,chipul sau zambetul mamei .Lumea lor este mult mai saraca decat a celorlalti copii,deoarece ei interactioneaza cu cei din jurul lor doar prin sunete,miros,gesturi si atingeri.
   Pe 19 septembrie 2014, familia Szabo din Cluj il primea cu bratele deschise pe micutul Dragos. Fiul mult asteptat si dorit al Anei Maria si al lui Claudiu s-a grabit sa ii intalneasca pe cei care i-au dat viata. 

   Nascut inainte de termen cu  luni ,primul sau patut a fost incubatorul .Din pacate, aparatul care trebuia sa-l intareasca si sa-l pregateasca pentru o copilarie plina de iubire si de bucurie i s-a dovedit un dusman veritabil rapindu-i vederea.
   Caldura i-a afectat lui Dragos ambii ochi si el risca sa nu mai poata vedea niciodată chipul mamei sale.


   Diagnosticul de retinopatie de prematuritate de grade 4B si 5 i-a lasat neputinciosi pe multi medici,insa Clinica „William Beaumont”, recunoscuta la nivel mondial pentru astfel de interventii s-a aratat dispusa sa-l ajute pe Dragos.Costul interventei chirurgicale se ridica la 36.000 Euro,suma de care parintii lui Dragos nu dispun.


   
   Asociatia "Salveaza o inima"-Noi punem suflet!a lansat o campanie umanitara  de strangere de fonduri necesare realizarii interventiei chirurgicale a lui Dragos.

NUMAI IMPREUNA PUTEM REUSI!
ORICE DONATIE CONTEAZA!

   In ianuarie 2016, Dragos este programat la operatie in Statele Unite ale Americii. Cei care doresc să il ajute pot dona în conturile:

Titular cont: Szabo Claudiu (tatal micutului Dragos)

EUR : RO18BTRL06704201H35373XX

RON: RO43BTRL06701201H35373XX

USD: RO45BTRLUSDCRT00H3537301

COD SWIFT: BTRL022

COD BIC: BTRL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © Daniela la cratita...