cratitadaniela.blogspot.ro Web analytics

MENIU

Dragostea se masoara in vitamine!


   Acum cand peste tot auzi ca fructele sunt date cu spray pentru a fi cat mai lucioase si atractive cumparatorului,iar legumele sunt bogate in pesticide,te gandesti "Oare ce sa mai mananc?".
   Pare ciudat,dar totusi este adevarat!
   Fructele si legumele congelate sunt mult mai sanatoase decat legumele proaspete,datorita nivelului ridicat de vitamine si antioxidanti ce le contin.In urma unor studii,s-au gasit mai multe substante nutritive benefice organismului in buchetelele de brocoli,morcoveii congelati sau afine.


   Gradena este un brand Agrirom de produse congelate ce cuprinde diverse legume si fructe, de la mazare la porumb si amestecuri pentru mancaruri, la capsune si zmeura, toate destinate unui gatit rapid si gustos!
  De la mazarea sanatoasa la amestecul mexican sau spanac: cu o bogata varietate de legume proaspat congelate sau conservate, se poate crea orice meniu pe tot parcursul anului.Legumele Gradena sunt atent cultivate si selectate, curatate si ambalate la doar cateva ore de la recoltare, astfel incat isi pastreaza gustul si valorile nutritionale.   Asadar,gusta prospetimea primaverii cu legumele congelate GRADENA si masoara-ti DRAGOSTEA in vitamine!


FARA CONSERVANTI!     FARA COLORANTI!     FARA E-URI NOCIVE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © Daniela la cratita...