cratitadaniela.blogspot.ro Web analytics

MENIU

Competitia anuala "GREEN SUGAR BLOGGER 2016"

   Ce ar fi viata fara ceva dulce? Hmmm… Nu la fel de placuta, cu siguranta, pentru ca bucuria deserturilor din viata noastra nu poate fi inlocuita. Din pacate, nici regretele de dupa ceva dulce si caloric, mai ales in cura de slabire. Cu toate acestea…


   Norocul a fost de partea mea cand ,cu ceva timp in urma, am descoperit la recomandarea unei farmaciste un dulce cu 0 calorii si 0 indice glicemic!

   Da...pe piata romaneasca exista asa ceva!

   GREEN SUGAR, brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA, este inregistrat in Uniunea Europeana ca fiind un produs 100% natural, cu 0 calorii şi 0 indice glicemic, obtinut din doar doua ingrediente: extractul de Stevia rebaudiana (obtinut prin oparire) si eritritol (obtinut din porumb, prin fermentaţie cu drojdia Moniella pollinis).


   Spre deosebire de alti indulcitori pe baza de stevie, Green Sugar este singurul de pe piata al carui gust a fost stabilizat, ceea ce face ca el sa nu modifice (cu amareala specifica steviei) gustul alimentelor in care este folosit, nici macar in urma procesului de gatire la temperaturi inalte. Astfel, se pot prepara prajiturile si sucurile preferate, fara teama de a compromite gustul original, bucurandu-ne astfel de savoarea dulciurilor din copilarie, dar mai ales de lipsa caloriilor din acestea.


   Green Sugar e o alternativa mult mai sanatoasa in raport cu alti indulcitori, deoarece produsul este o combinatie de produse naturale: extractul de Stevia si eritritolul, un zahar non-caloric obtinut prin fermentatie biologica. Aceasta combinatie ii confera atat gradul de dulce similar zaharului, dar cel mai important lucru este ca asigura un necesar zilnic de nutrienti antioxidanti si antiinflamatori.


   Incepand cu 1 Mai 2016,Green Sugar te invita sa prajituresti FARA ZAHAR,in cadrul competitiei "Green Sugar Blogger 2016"-Editia I.

Formular de inscriere
     Pentru a participa trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:
- sa pregatiti  un produs de cofetarie indulcit natural cu Green Sugar, insotit de o bautura sanatoasa (rece sau calda), indulcita cu Green Sugar.
– sa fotografiati cat mai frumos si sa postati reteta pe blogul personal si pe retetele de socializare (fb, instagram), in perioada 16 mai – 10 iunie 2016.
– sa folositi  hashtag-urile #greensugar, #greensugarblogger, #farazahar.


   Premiile oferite in cadrul competitiei vor fi substantiale constand in:
 – 1 blender profesionist cu o putere de 1500W;
 – 1 cos cu produse 100% naturale, marca Laboratoarele Remedia;
 – distinctia Green Sugar Blogger 2016, pe care o poti afisa pe propriul blog!


   Hmmmm...suna tentant??Eu m-am inscris in competitie...voi ce mai stati!!
   Nu mai stati pe ganduri si completati formularul de inscriere de pe site-ul GREEN SUGAR !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © Daniela la cratita...