cratitadaniela.blogspot.ro Web analytics

MENIU

Competitia GREEN SUGAR BLOGGER 2016

       Ei bine a sosit si ziua Green Sugar...
   Daca inceputul a fost foarte simplu,completand un formular on-line si ulterior primind confirmarea din partea organizatorilor ca am fost acceptata sa particip la "Competitia Green Sugar Blogger 2016",greul abia atunci avea sa inceapa.
    Indulcitorul Green Sugar nu era o necunoscuta pentru mine,pentru ca facusem cunostinta cu el de ceva vreme si am fost chiar super multumita de gustul si proprietatile sale.
    Si cum de ceva timp am zis -STOP CALORIILOR-, indulcitorul Green Sugar este ideal in bucatarie cand pofta de dulce este foarte mare,deoarece are 0 CALORII si 0 INDICE GLICEMIC. 
    Dulcele natural din Stevie rebaudiana il aveam, asa ca pana la a face un produs de cofetarie indulcit natural insotit de o bautura sanatoasa,asa cum o cerea competitia mai era un singur pas.
    Dupa indelungi meditatii am hotarat sa particip la Competitia Green Sugar Blogger 2016 cu un TORT CU MATCHA SI LEMON CURD insotit de un MATCHA LATTE.    Deci,indulcitorul Green Sugar va avea alaturi de el in acest periplu culinar pudra Matcha.
    Matcha este o pudra delicata obtinuta prin macinarea frunzelor de ceai verde, care se amesteca cu apa fierbinte, dand nastere unui ceai cu o aroma deosebita. Din cauza procedeului laborios de producere, acest ceai este mai scump decat alte ceaiuri verzi.
    Si cum praful de ceai Matcha se utilizează si la prepararea deserturilor am zis ca acum e timpul sa fac ceva wowwww....fara calorii!!

Tort cu matcha si lemon curd
Matcha Latte
     Gustul???Nu se poate exprima in cuvinte...Dulcele-amarui rafinat al pudrei Matcha alaturi de gustul acrisor al lemon curd-ului sau al laptelui de cocos din Matcha Latte completate de indulcitorul Green Sugar fac din aceste preparate un dulce irezistibil fara calorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © Daniela la cratita...