1

12 iunie 2016

Fără pană de curent


    Eu nu stiu cum traiau stramosii nostrii fara apa calda,electricitate sau caldura!
     A venit vara .... cu toate ca Busu' anunta in fiecare seara ploi si ma gandesc ca iar voi ramane fara curent!De fiecare data la cel mai mic vartej si rafala de ploaie raman fara curent!Nu tu televizor,nu frigider,nu calculator,nu apa calda....primitivism curat!!!
    Cum sunt dependenta de aceste necesitati, m-am gandit sa gasesc alte surse de electricitate in afara de cele oferite de ENEL.
   Si cum inca mai am curent cu toate ca afara ploua cu galeata...am rasfoit in lung si lat netul si m-am documentat in privinta unei solutii de a nu mai sta cu stres ca imi pica curentul .


    Generatoare de curent ????Ce parere aveti de aceasta solutie??? Pare a fi solutia ideala!!! Usor de instalat si folosit , aceste aparate functioneaza cu o varietate de combustibil : motorina,benzina sau gaz lichefiat(GPL).

   In functie de necesarul de curent ,un generator poate fi cu automatizare(pornire automata cand cade curentul) sau pornire manuala(electromotor sau la sfoara).
   La generatoarele electrice nu se aplica principiul comercial universal care spune ca un pret ridicat este o garantie a calitatii.
   Deci,in urma documentarii mele se pare ca am nevoie de un generator de curent cu pornire automata cat mai repede!!!

GENERATOR OPEN FRAME BENZINA

PS: Voi ce consum aveti in locuinta???

CALCULATOR DE PUTERE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu