cratitadaniela.blogspot.ro Web analytics

MENIU

Aparatul dentar DIY-periculos!


    DIY  ce vine de la englezescul "Fa-o singur!" este un fenomen ce a luat amploare in ultimii ani in toate domeniile.Pe principiul ca daca e facut manual , iesi mai ieftin,cateodata acest principiu poate fi foarte periculos.
    Si cum chinezilor le place sa inventeze mereu cate o ciudatenie,de data aceasta s-au oprit la un aparat dentar .Da,un aparat dentar...pentru ca ,spre exemplu,in Bangkok montarea unui aparat dentar costa 900€.
    Nu oricine isi permite sa dea o avere pe un aparat dentar si asa au inventat aparatul dentar din elastice.


   Aceasta solutie este foarte periculoasa,datorita faptului ca poate provoca infectii care duc la stop cardiac.Totodata , folosirea elasticelor pe post de aparat dentar pot afecta gingiile si tesutul conjuctiv,ducand la leziuni si pierderi ale dintilor.
   Deci,nu mai credeti in tot ce cititi pe net...ca infasori dintii cu 2-3 elastice colorate,adio aparat dentar...ai dantura perfecta!
    Daca intradevar sunteti preocupati de zambetul vostru,mai bine faceti o programare la un cabinet stomatologic si cereti parerea unui specialist in domeniu.

"Zâmbește, chiar dacă zâmbetul tău e trist, pentru că mai trist decât un zâmbet trist e faptul de a nu mai ști să zâmbești."
(Mahatma Gandhi)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © Daniela la cratita...