cratitadaniela.blogspot.ro Web analytics

MENIU

Ice tea pentru cei dragi ...


     A venit vara si nimic nu se compara cu vantul cald prin par,nisipul fierbinte de sub talpile goale sau ceaiul cu cateva cuburi de gheata,lamaie si menta proaspata.
     Din experienta verilor caniculare de pana acum pot spune ca ceaiul cu gheata este preferatul familiei mele.Nu-mi lipseste niciodata cutiuta cu ceaiuri din dulapior sau gheata din frigider.


     Si cum gradele din termometru au sarit  si vara aceasta de 35 m-am gandit sa transformam cafetiera in Ice Tea-era!Da....ai citit bine:ICE TEA-era!
    Cred ca folosirea cafetierei in prepararea ceaiului a fost o idee geniala.,pentru ca era groaznic sa pun apa la incalzit de cate ori cineva dorea un ceai cu gheata ca sa se mai racoreasca.
    Vara aceasta va fi grozava pentru ca putem savura un ceai cu gheata in orice moment al zilei,deoarece totul este foarte simplu.Pe langa vestita cafetiera mai avem nevoie:

   Nu ca este simplu??Ce mai stai pe ganduri!!! Tipsy Strawberries , Amaretto Cherry , Cherry Banana....sunt o explozie de gusturi racoritoare care asteapta sa le savurezi impreuna cu cei dragi.

PS: Care este bauturata preferata a familiei voastre?
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © Daniela la cratita...