cratitadaniela.blogspot.ro Web analytics

MENIU

Bun venit la Flanco!


   Zilele acestea am raspuns provocarii lansate de Flanco in colaborare cu Bloginitiative.ro in cadrul campaniei "AJUTA-NE SA TESTAM SERVICIUL #SUPORTCLIENTINONSTOP".
    Provocarea campaniei a fost de a testa viteza de reactie a serviciului de asistentă telefonică #suportclientinonstop si a contribui la scăderea timpului de preluare a apelurilor. La finalul campaniei, pe baza postărilor înscrise în concurs, Flanco va calcula timpul mediu de preluare a apelurilor și îl va utiliza drept benchmark pentru îmbunătățirea serviciului #suportclientinonstop. 
   Cum obiectivul celor de la #flanco este ca un operator să preia apelul în maxim 40 de secunde, am zis sa testez si eu viteza de raspuns.

    Se pare ca am avut noroc pentru ca din momentul in care robotelul Flanco si-a terminat mesajul de intampinare,operatoarea Ana in 5 secunde a si zis...."Bun venit la Flanco!".
    Fata de alte servicii clienti pot sa spun ca Flanco este numarul 1 la viteza de raspuns!Ma asteptam sa inceapa muzica in receptor...se pare ca la Flanco nu e asa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © Daniela la cratita...