cratitadaniela.blogspot.ro Web analytics

MENIU

Mâncare cu notificare


    De 20 de ani, Caroli imparte bucurii in familie si intre prieteni, la scoala, la serviciu sau acasa. De 20 de ani, mesele noastre sunt nu doar mai savuroase si mai sanatoase, ci si momente speciale, de sarbatoare. De 20 de ani, preparatele traditionale romanesti sau moderne isi pastreaza gustul inconfundabil si calitatea superioara.
    In prezent, Caroli ofera peste 70 de sortimente indragite de cei mici si cei mari, iar produsele sunt disponibile in intreaga tara si in strainatate.Mezeluri bogate in carne, cu gust autentic si distinct, Caroli sunt preferatele intregii familii.
     Pentru a evidenția că produsele Caroli sunt păstrate la temperatura optimă, respectiv la 2-8°C, cele 3 SKU-uri de Salam Semenic Extra de la Caroli au de acum o eticheta inovatoare, cu cadran termosensibil.
    Eticheta termosensibilă a fost gândită ca un instrument de notificare - #mâncarecunotificare - că alimentele trebuie să fie păstrate în condiții optime, cele menționate pe eticheta fiecărui produs alimentar. În cazul salamului Semenic Extra, cadranul termosensibil are rolul de a evidenția într-un mod foarte vizibil când este păstrat la temperatură optimă (sub 8°C) și de a atenționa când produsul se află la o temperatură peste 8°C și trebuie reamplasat la rece. Acest cadran termosensibil este amplasat pe fața etichetei, la toate salamurile Semenic Caroli atât cele de 350g cât și cel de la vitrină asistată, într-un mod cât mai vizibil pe fața etichetei, ușor de remarcat atât în vitrinele magazinelor cât și acasă la fiecare consummator.


    Acest cadran termosensibil își schimbă culoarea în functie de temperatura produsului:
• sub 8°C are culoarea verde;
• peste 8°C incepe să sa coloreze in galben;
    Când cadranul termosensibil începe să se coloreze în galben este un semn de atenționare că produsul trebuie reamplasat la rece, sub 8°C.


    Timpul în care cadranul termosensibil se schimbă din verde în galben depinde foarte mult de temperatura la care a fost depozitat produsul la rece și apoi la cât de cald este ambientul în care se amplasează. De exemplu: Dacă produsul a fost depozitat într-un frigider la 6°C și apoi se amplasează pe masa din bucătărie în care avem 26°C, cadranul termosensibil devine galben în aproximativ 40 de minute (atunci când produsul ajunge la o temperatură mai mare de 8°C).
     

PS: Pe parere aveti despre aceasta idee a celor de la Caroli?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © Daniela la cratita...