cratitadaniela.blogspot.ro Web analytics

MENIU

Dimineti parfumate fara zahar!

    Gama de cereale Green Sugar, fără zahăr adăugat, este modul crocant și sănătos de a da startul dimineților în familie. Cerealele cu cacao, fulgi de porumb, musli sau batoanele delicioase, îndulcite natural cu Green Sugar, sunt FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT, au conținut redus de grăsime și asigură necesarul de fibre și nutrienți necesare organismului, întreaga zi.
1.Corn Flakes cu Green Sugar -pentru menținerea unui regim alimentar sănătos, bogat în nutrienți dar sărac în calorii, produsul poate fi consumat ca atare sau în cadrul mic-dejunurilor sănătoase și pline de energie, în combinație cu lactate (de origine animala sau vegetala) sau suc natural de fructe.
2.Sfere din cereale cu cacao si Green Sugar-produsul poate fi consumat ca atare sau, pentru mic dejunurile sănătoase și pline de energie, în combinație cu lapte – animal sau vegetal, fructe, înghețată.
3.Musli crocant cu Green Sugar-ce are ca ingrediente:fulgi de ovăz, făină neagră de grâu, unt de cocos, stafide, cereale extrudate (făină neagră de grâu, tărâțe de grâu), Green Sugar, fulgi de porumb, ghimbir, scorțișoară.
4.Batoane musli cu Green Sugar -sunt ideale pentru a constitui o gustare între mese, in pauza de la școală sau de la birou. Ele pot fi consumate ca atare, în combinație cu un pahar de lapte sau alături de băutura caldă preferată.
5.Batoane cereale cu cacao și Green Sugar-ce au ca ingrediente cereale extrudate (făină neagră de grâu, făină de grâu, tărâțe de grâu), unt de cocos, cacao cu conținut scăzut de grăsime, Green Sugar, sirop de maltitol.
PS:Voi ati incercat pana acum cerealele Green Sugar?Care sunt preferatele voastre?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © Daniela la cratita...