cratitadaniela.blogspot.ro Web analytics

MENIU

Sanatatea mea e in mainele Laboratoarelor Remedia!


   Un sistem imunitar slăbit lasă organismul vulnerabil la aproape orice tip de boală şi în mod deosebit la cele infecţioase. Atunci când apar modificările climaterice caracteristice toamnei târzii, virusurile atacă mult mai frecvent organismul şi mai ales pe cale respiratorie, provocând diverse afectări de la uşoare la potenţial grave.
   Deşi sistemul imunitar recunoaşte virusurile pe care le-a mai întâlnit şi combătut înainte, nu va reuşi acelaşi lucru cu un virus nou sau unul vechi care a suferit anumite mutaţii.
    De aceea,toamna aceasta am zis s-o iau din timp si sa intampin anotimpul rece asa cum se cuvine!!
     Astfel,am apelat la Laboratoarele Remedia ,prietenii care iubesc si pretuiesc natura si care ma pot ajuta cu o gama larga de suplimente a caror ingrediente care le utilizeaza provin din surse naturale,atent analizate fizico-chimic si microbiologic.
    Si,pentru a ramane sanatoasa tot timpul anotimpului care va urma am ales:
1.Aloe Vera Gel Organic-care da un urias impuls sistemului imunitar, crescând rezistenta organismului: în caz de alergii diferite, astm bronsic, boli imunitare, boli tumorale.
    Planta de aloe este o sursă bogată de minerale precum calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, mangan, cupru si zinc, dar este şi printre puţinele surse vegetale de vitamina B12, A, B, C, E şi acid folic, care nu pot fi asimilate corespunzător doar prin alimentaţie.
    Gelul de aloe are proprietăţi antiinflamatorii, detoxifiante şi de stimulare a colagenului, fiind ideal în tratamentele cosmetice de întreţinere a pielii.

2.Vitamina C din extract de macese- ce are rol antiseptic, reduce inflamaţiile cavităţii bucale şi a gâtului, apariţia cariilor şi a aftelor bucale, ameliorează durerile de gât.

    Vitamina C face parte din grupa vitaminelor hidrosolubile si are un rol crucial in metabolismului si functiile creierului, ficatului si ale glandelor endocrine. Administrat in mod sustinut stimuleaza sistemul imunitar si creste rezistenta organismului. Vitamina C participa la activarea multor sisteme enzimatice si are un rol important in respiratia celulara.


3.Fier Chelat(bisglicinat feros)-contribuie la formarea globulelor roșii și a hemoglobinei, la funcționarea optimă a sistemului imunitar, a funcției cognitive normale, a metabolismului energetic.
STIATI CA?
"Potrivit unui studiu recent, 40% din preşcolarii români au carenţă de fier din cauza proastei alimentaţii. Anemia stopează dezvoltarea fizică şi mentală şi creşte riscul infecţiilor. Femeile sunt şi ele de două ori mai predispuse decât bărbaţii la această boală."
    Fierul este un nutrient esențial pentru organismul uman, având un rol important în funcționarea normală a sistemului imunitar, necesar pentru sănătatea cardiovasculară și dezvoltarea cognitivă.
    Ferrochel® (bisglicinat feros chelat) este produsul firmei Albion din S.U.A. și reprezintă o soluție mai bună pentru a asigura necesarul de fier al organismului. Acesta are o structură moleculară care permite organismului să controleze cantitatea de fier absorbită, astfel încât să preia doar atât cât este necesar. Bisglicinatul feros nu interacționează cu alte elemente nutritive, nu împiedică absorbția de calciu, vitamina E, vitamina C, nu are gust neplăcut. De asemenea, bisglicinatul feros are tolerabilitate și absorbție crescută la doze mici, nu permite apariția efectelor neplăcute la nivelul sistemului digestiv (constipație, iritație gastrică, greață).

     Cu siguranta virozele nu imi vor mai trece pragul la ce inamici puternici mi-am ales!!
PS:Voi cum evitati sa va imbolnaviti in sezonul rece?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © Daniela la cratita...