cratitadaniela.blogspot.ro Web analytics

MENIU

Dragoste de la primul gatit...


    La sfarsitul anului trecut am participat la un workshop culinar in cadrul unui Atelier de gatit ce a avut ca tema:Omleta cu legume la cuptor.O experienta de neuitat cu mult bun gust si atmosfera deosebita!
    Astazi la cererea familiei am trecut la aparate si am repetat delicioasa reteta....reteta care a fost foarte usor de facut,deoarece bucataria mea la sarbatori s-a imprietenit cu gama de tigai Tefal Ingenio Expertise.

    Cu ce este asa de speciala aceasta gama de tigai???Pai...simplu...
    Setul de tigai Tefali Ingenio Expertise este alcatuit din: o tigaie de 22 cm, una de 26 cm, o tigaie wok de 26 cm si 3 craticioare cu capace de plastic cu inchidere ermetica de 24,16,20 cm, un maner universal ce se prinde la toate 6 vase si o spatula metalica. 


    Tefal Ingenio Expertise - usor de gatit si de folosit! Datorita stratului antiaderent la exterior si interior, nimic nu se lipeste, nici macar omleta mea cu legume!


    Gama Ingenio de inducție are cea mai durabila acoperire de titan non-stick Tefal pentru rezistență la zgârieturi precum și tehnologia patentată Thermo-Spot .Produsele sunt potrivite cu toate plitele, inclusiv de inducție, și in mașină de spălat vase și cuptor în condiții de siguranță.


    Gama Ingenio răspunde problemei pe care mulți dintre noi o avem în stocarea seturilor de tigai, depozitandu-le ba in cuptor ori stivuindu-le în mașina de spălat vase. Ei au creat un maner detasabil care permite tuturor tigăilor să poata fi utilizate în cuptor sau sa poata fi puse în frigider pentru depozitarea alimentelor cu capacele din plastic furnizate.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © Daniela la cratita...