cratitadaniela.blogspot.ro Web analytics

MENIU

If your could choose,it would choose...#PURE COLOR


    Aceasta este noua mea culoare a parului!!Mereu am fost o fana a culorilor din gama Schwarzkopf , iar cand BUZZStore mi-a oferit posibilitatea de a o testa noua vopsea gel m-am bucurat foarte mult.
    Daca mereu alegeam nuanta NEGRU-ALBASTRUI(1.1),de data aceasta Schwarzkopf a venit cu o mare surpriza pentru mine:NEGRU AFINA(1.4).

    Experienta mea cu vopsea sub forma de gel PURE COLOR a fost grozava.Produsul este foarte usor de utilizat...doar turnati continutul tubului de Gel Colorant in dispozitivul de aplicare,inchidem si agitam puternic pana cand toate componentele sunt bine amestecate si s-au transformat intr-un gel omogen.


    Am fost foarte surprinsa de faptul ca vopseaua avea un miros foarte placut...nu miros puternic si intepator de amoniac.Un alt atu al acestei vopsele de par PURE COLOR ar fi faptul ca nu curge,iar la finalul celor 30 de minute, dupa clatire si aplicare a balsamului de ingrijire obtii un par super matasos,usor de pieptanat,cu o culoare intensa care datorita ingredientelor naturale ale vopselei este si hidratat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © Daniela la cratita...