cratitadaniela.blogspot.ro Web analytics

MENIU

Toalete fără Tabu cu VIPoo!

        Bună seara....
Astăzi vă aduc ceva foarte util și important pentru noi toți. Dacă articolele mele sunt întotdeauna legate de mancare si frumusete, de această dată revizuiesc ceva legat de igienă. 
                     
                                                                       
     Să începem cu spray-ul pentru toaleta sanitară....VIPoo de la Airwich.

Ce este V.I.Poo?

# Un spray eficient pentru WC: pana la 300 de pufuri pentru 100 de utilizari per sticla;
# Are un ambalaj compact, convenabil;
# Fara aerosoli, usor de transportat in geanta/rucsac;


Ce parfumuri sunt disponibile?

Spray-urile VIPoo sunt disponibile in 3 arome:Lemon Idol, Lavender Superstar si Fresh Model.

Cum ar trebui utilizat VIPoo?

    Doar pulverizezi deodorantul V.I.Poo in vasul de toaleta, direct pe suprafata apei, inainte de a o folosi (intre 3 si 5 pulverizari, in functie de necesitate).

Produsul se pulverizează şi pe capacul toaletei?

NU...daca este aplicat din greseala stergeti cu o carpa umeda!

Este ok daca se pulverizeaza dupa utilizarea toaletei?

NU...produsul este destinat aplicarii in vasul de toaleta INAINTE de a o folosi.

Experienta mea cu VIPoo....

    Am luat acest spray la locul meu de muncă. Este ușor de transportat,deoarece flaconul este foarte ușor. Această sticlă de 55 ml se potrivește în buzunar. L-am pulverizat in vasul de toaletă și după o oră când am intrat din nou în toaletă, mirosul de lamaie inca persista acolo. Mirosul nu este deloc forțat. Mă bucur că am dat peste acest produs,pentru că nu pot suporta mirosul murdar din toalete.
    Dacă vă este frică de a folosi toaletele publice și trebuie să vă țineți respirația de fiecare dată când intrați într-o toaletă publică la fel ca mine, atunci cumpărați VIPoo.

2 comentarii:

  1. Este un podus inovator. La inceput am crezut ca functioneaza ca orice odorizant. Dar, surpriza... V.I.Poo se pulverizeaza inainte de a "elibera" mirosul. Asa incat, am impartit cele 3 variante. Unul l-am lasat in toaleta de la serviciu, celalalt in toaleta de acasa si celalalt in poseta. Sincer, reclamele m-au facut sa rad copios, dimensiunea nmica a ambalajului m-a facut sceptica, dar dupa aproape 2 saptamani de cand le folosesc sunt convinsa de eficienta lor si de faptul ca ambalajul e mai mult decat potrivit. Suficient pentru o perioada lunga. Cele 3 variante de parfum satisfac orice exigenta si persista o perioada de cateva ore. Am incercat multe produse Air Wick, dar acest produs a devenit deja unul din preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihaela Stratulat1 noiembrie 2018, 10:52

    Si eu am unul acasa, unul la birou si unul in buzunar.Parfum delicat, de durata, care acopera toate mirosurile neplacute.

    RăspundețiȘtergere

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © Blogul Danielei ... cu de toate!