cratitadaniela.blogspot.ro Web analytics

MENIU

Cadourile de la BUZZStore ajung exact de Crăciun!   Încântare, încântare!
             De dimineață am primit coletul cadou de la BUZZStore și Gliss. Practic, este vorba de noua gama inovatoare și reparatoare Gliss Purify & Protect de la Schwarzkopf, care protejează parul împotriva prafului din aerul poluat.
      Noua gama inovatoare si reparatoare, Gliss Purify & Protect de la expertii Schwarzkopf, este realizata cu o formula ultra-usoara pe baza de extract de seminte de Moringa si serum cu keratina care ajuta la crearea unui strat de protectie impotriva prafului din aerul poluat.
  •  semintele de Moringa asigura proprietatile antioxidante necesare care protejeaza parul impotriva prafului din aerul poluat.
  • serumul cu keratina repara parul deteriorat si intareste fibra capilara, prevenind deteriorarea;
  • fara siliconi si coloranti artificiali in formula sa, samponul și balsamul Gliss Purify & Protect asigura protectia necesara parului impotriva unor poluanti prezenti in atmosfera.
    Moringa este cunoscuta inca din cele mai vechi timpuri ca fiind o planta cu numeroase beneficii pentru sanatate. Datorita proprietatilor sale universale, arborele de moringa mai este denumit si “arborele miracol”. Inca din Antichitate, medicina a descris aceasta planta ca avand numeroase proprietati terapeutice.
     Acest ceai din frunze de moringa este o alegere excelent pentru cei care isi doresc sa se bucure de un gust minunat si in acelasi timp sa se bucure de un ingredient considerat miraculos. Fiind usor de preparat si 100% realizat din ingrediente naturale, printr-un proces complet BIO, acest ceai este extraordinar pentru sanatate!

     De asemenea, frunzele sale sunt perfecte pentru o infuzie delicioasa, plina de bogatii naturale. Acestea contin numeroase vitamine si minerale dintre care enumeram vitaminele A, B1, B2, B3, B6, B7, C, minerala precum calciu, fier, magneziu, zinc si multe alte substante active.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Argyle Creme Template © by beKreaTief | Copyright © Blogul Danielei ... cu de toate!